Saturday, October 23, 2021

Lentoemäntädieetti

Lentoemäntädieetissä on kyse pikakuurista, jota on vaikeaa noudattaa pidempään, mutta lyhytaikaiseen nopeaan painonpudotukseen se on erittäin toimiva dietti. Tarina kertoo, että lentoemäntädieetti on saanut alkunsa Yhdysvalloissa niinä aikoina, kun lentoemäntä ei saanut ylittää tiettyä painorajaa.

Dieetin teho perustuu pääasiassa siihen että elimistöstä poistuu runsaasti nestettä, mutta koska kilot eivät yleensä palaa samantien, palaa todennäköisesti myös jonkin verran rasvaa tämän kuurin aikana. Jotkut ovat sanoneet, että lentoemäntädieetillä voi pudottaa parhaimmillaan jopa neljä kiloa neljän päivän aikana, joka on pidemmän päälle jopa vaarallisen suuri tahti. Tällaisen dieetin jälkeen tulee pitää laihduttamisesta vähintään kuukauden tauko.

Lentoemäntädieetti on seuraavanlainen:

.

Aamiainen

Aamupala on lentoemäntädieetissä jokaisena päivänä samanlainen: puolikas greippi, sekä kahvia tai teetä ilman maitoa ja sokeria.

1. PÄIVÄ
Lounas: noin 200 g keitettyä kalaa tai purkki tonnikalaa veteen säilöttynä, salaattia, tomaattia ja omena.
Päivällinen: 2 keitettyä kananmunaa, 170 g vihreitä papuja ja puolikas greippi. Lämmitä pavut, muserra toinen muna päälle ja mausta miedosti yrteillä.

2. PÄIVÄ
Lounas: noin 200 g broilerinlihaa, salaattia ja 1 ½ dl tomaattimehua.
Päivällinen: kukkakaalia ja kurkkua, kumpaakin noin 1 ½ dl, ja 170 g vihreitä papuja. Jälkiruoaksi ananasta omassa liemessään.

3. PÄIVÄ
Lounas: grillattu rasvaton jauhelihapihvi (125 g), pieni sellerinvarsi, salaattia ja omena.
Päivällinen: ½ grillattua broileria, tomaatti, 1 ½ dl sokeroimatonta ananasmehua.

4. PÄIVÄ
Lounas: 2 kovaksi keitettyä kananmunaa ja vihreitä papuja, 1 ½ dl tomaattimehua.
Päivällinen: noin 200 g:n kokolihapihvi valmistettuna ilman rasvaa, tomaatti, salaattia, 1 ½ dl ananasmehua.

Tärkeää:

● Noudata ruoka-aineiden järjestystä ja määriä. Et saa syödä muuta kuin mitä dieetin ohjeissa neuvotaan. Omenat ja mehut voit nauttia iltapäivän välipaloina.
● Juo runsaasti vettä.
● Kata ateriat kauniisti, silloin ne tuntuvat ruokaisammilta.
● Voit käyttää annosten mausteena yrttimausteita ja pippureita, ei suolaa.

Onnea dieettiin. Kannattaa muistaa että kilot tulevat takaisin, usein korkojen kanssa, jos et ole valmis muuttamaan dieetin jälkeen elintapojasi terveellisempään suuntaan. Jos tällainen tiukka dieetti tuntuu liian radikaalilta tai vaikealta, monet ovat saaneet hyviä laihdutustuloksia aikaiseksi myös ilman näläntunnetta käyttämällä Proactolia, johon voit tutustua paremmin täällä.

Kommentoi

Kerro mielipiteesi aiheesta...