Friday, January 28, 2022

Nutrilett


Toimiiko Nutrilett oikeasti vai onko kyseessä huijaus?

ANY CHARACTER HERE

Jos olet koskaan aikaisemmin laihduttanut, olet varmaan ainakin kuullut Nutrilett-laihdutustuotteista. Suomalaiset keskustelupalstat ovat täynnä kommentteja Nutrilettiin liittyen ja monet ovat todellakin onnistuneet pudottamaan reilusti painoa Nutrilettin avulla.

Tärkeintä on että olet motivoitunut pysymään kuurilla, mikä koettelee laihduttajaa eniten dieetin alkuvaiheessa, kun elimistö ei ole vielä tottunut vähäiseen kalorimäärään. Vauhtiin päästyäsi painonpudotus on Nutrilettin avulla useimmille melko helppoa ja nopeaa.

Hyvä puoli Nutrilettissa on se, että se sisältää paljon kehollesi tärkeitä ravintoaineita, pitäen samalla kalorimäärän niin alhaisena että laihdut. Huonona puolena on se, että Nutrilett-kuuria ei voi jatkaa ikuisesti, joten jos et ole valmis tekemään elämäntapamuutoksia kuurin jälkeen, niin kilot tulevat lähes varmasti takaisin.

Nutrilett-tuotteita on moneen eri tarpeeseen, joista seuraavassa on esitelty suosituimpia.

Nutrilett MIX -laihdutuspaketit

ANY CHARACTER HERE

Nutrilett MIX on ehkäpä suosituin valinta uusien laihduttajien keskuudessa, koska kyseessä on useamman päivän starttipakkaus, jonka avulla on helpointa testata sopiiko nutraus juuri itsellesi. Nutrilett MIX –pakkauksia on saatavissa yhdeksän päivän ja kahdentoista päivän paketeissa, jotka sisältävät useita pieniä päivittäisiä aterioita ja paljon vaihtelua aterioihin.

Dieetillä olo on helppoa, kun ei tarvitse miettiä mitä söisi juuri nyt, vaan syöt vain pakkauksen mukaan ja laihdut. Kuten sanottua, tämä dieetti sisältää kaikki päivittäiset tarvitsemasi ravintoaineet, mutta kilokaloreita vain alle 900 per päivä, joten laihtuminen on takuuvarmaa.

Ateriat valmistetaan mikroaaltouunissa tai hellalla, ja joka päivälle on kuusi vaihtelevaa, hyvänmakuista ateriaa. On suositeltavaa, että ennen Nutrilett-dieetin aloittamista söisit jo viikon ajan hieman vähemmän jokaisella aterialla, jotta elimistösi tottuisi pienempiin kalorimääriin vähitellen. Myös dieetin jälkeen on hyvä lisätä kalorimääriä hiljalleen eikä ahmia kerralla paljoa, jos haluat että tulokset myös säilyvät.

Pitkäaikaiseksi ratkaisuksi Nutrilettista ei siis ole, koska pidempiaikaiset ruokailutottumukset ratkaisevat mihin suuntaan olet lopulta menossa, mutta jos haluat nopean ja takuuvarman startin laihdutuksellesi, niin Nutrilett on erittäin toimiva vaihtoehto.

Koska Nutrilett sisältää kaikki tarvitsemasi ravintoaineet, voit aloittaa Nutrilett-kuurin aina kun siltä tuntuu.

Tutustu tarkemmin Nutrilett MIX 12 päivän laihdutuspakettiin täällä.

Hieman vastaava paketti on myös Nutrilett Quick Start 5 päivän dieetti, joka on lyhytkestoisempi, mutta tuloksetkin ovat vastaavasti hieman pienempiä.

Nutrilett –patukat

ANY CHARACTER HERE

Toinen suosittu Nutrilett-tuoteryhmä on herkulliset patukat, joiden avulla on helppoa korvata päivittäisiä aterioita. Ne ovat ravitsemuksellisesti täysipainoisia aterioita, sisältäen noin 210-220 kilokaloria per patukka, sekä 23 elimistösi päivittäin tarvitsemaa tärkeää vitamiinia ja kivennäisainetta. Maut ovat myös todella herkullisia, kuten esimerkiksi suklaa ja marjacrisp.

Yhden patukan avulla voit saada kolmasosan päivän aikana tarvitsemistasi proteiineista, hiilihydraateista, hyödyllisistä rasvahapoista, vitamiineista ja kivennäisaineista, joten ne ovat hyvä vaihtoehto jos koet että terveellisen ruoan valmistamiseen ei ole riittävästi aikaa, mutta haluat silti syödä terveellisesti.

Tutustu Nutrilett-patukoiden valikoimaan tarkemmin täällä.

Nutrilett -pirtelöt

ANY CHARACTER HERE

Nutrilett pirtelöt ovat juomajauheita, joiden avulla on myös helppoa pudottaa painoa terveellisesti ja nopeasti. Jauheita on saatavilla eri makuina, kuten esimerkiksi suklaa, mansikka ja metsämarja, joista kaikki maistuvat hyvältä. Yksi pirtelö sisältää n. 110 kilokaloria, joten lihomaan sillä ei pääse.

Nutrilett –juomajauheita on tarkoitus käyttää yleensä siten, että korvaat 1-2 viikon ajan kaikki ateriat Nutrilett –pirtelöillä. Miesten on tarkoitus juoda näitä pirtelöitä kuusi kertaa päivässä, kun taas naisille riittää viisi per päivä.

Myös Nutrilett -pirtelöt sisältävät 27 tarpeellista elimistösi tarvitsemaa vitamiinia ja kivennäisainetta ja yhden pussin sisällön syömällä saat 20% päivittäisestä kyseisten ravintoaineiden tarpeesta. Viiden annoksen sisältämä kalorimäärä sen sijaan on vain 557 kcal.

Pirtelöiden lisäksi voit syödä myös kevyitä kasviksia, kunhan päivittäinen kokonaisenergia pysyy alle 800 kilokalorissa. Tärkeää on myös muistaa juoda runsaasti vettä laihdutuksen aikana – vähintään 2 litraa päivässä. Koska kalorimäärät ovat niin pieniä, on kuuri henkisesti melko vaativa, mutta lyhyen keston takia mahdollista toteuttaa. Huippuhyvät ja nopeat tulokset ovat varmasti sen arvoisia.

Oma suosikkini on ehdottomasti suklaan makuinen Nutrilett -pirtelö.

Laihdutussivut suosittelee Nutrilett-tuotteiden hankkimista Hyvinvoinnin Tavaratalosta, koska se on edullisin ja helpoin tapa tilata tuotteita suoraan kotiin netin kautta.

Voit tutustua Hyvinvoinnin Tavaratalon Nutrilett -tuotteisiin täällä.

Toinen erittäin tehokas laihdutustuote Nutrilettin lisäksi on Proactol, joka poikkeaa Nutrilettista siten, että laihtuminen onnistuu helposti pienemmällä näläntunteella. Lue lisää Proactolista.