Saturday, October 23, 2021

Proactol


Miksi Proactol rasvansitoja on suositelluin laihdutustuote?

ANY CHARACTER HERE

Jos et ole ennen kuullut Proactolista, niin kyseessä on tuote joka auttaa pitämään nälän kurissa ja estää ruoansulatustasi käyttämästä kaikki ravinnostasi saamasi rasvat. Tuote sitoo noin 30% kaikista ruoan sisältämistä rasvoista, joten sen apu painonpudotuksessa on todella suuri.

Miten Proactol toimii?

ANY CHARACTER HERE

Proactolin teho perustuu sen sisältämään kahteen erilaiseen kuituun, joista toinen on liukenevaa ja toinen liukenematonta. Ruoansuolatuskanavassa liukenevat kuidut auttavat pitämään nälän poissa pidempään, kun taas liukenemattomat kuidut sitovat rasvoja muodostamalla geelimäisen rakenteen.

Proactolia ja sen tehoa on tutkittu lukuisissa kliinisissä tutkimuksissa ja kaikki niistä näyttävät osoittavan että tuote todella toimii eikä sillä ole mitään sivuvaikutuksia. Tuotetta myös valvotaan EU-direktiivien kautta, joten kyseessä ei ole mikään hämäräperäinen tuote, vaan hyväksi todettu laadukas painonpudotusvalmiste.

Mitä sivuvaikutuksia Proactolilla on?

Tähän mennessä Proactolin ei ole todettu aiheuttavan minkäänlaisia sivuvaikutuksia, vaikka laihtumisessa onnistuneita käyttäjiä on maailmalla satoja tuhansia.

Toimiiko Proactol oikeasti?

Tällä hetkellä Proactol on markkinoiden toimivin laihdutusvalmiste. Helpoin tapa todeta tämä on lukea haastatteluita ja ihmisten aitoja kokemuksia keskustelupalstoilta, jotka kaikki kertovat että kyseessä on ehdottomasti tämän hetken tehokkain ja toimivin laihdutustuote, joka ravinnosta saatujen rasvojen sitomisen lisäksi myös auttaa polttamaan elimistön omia rasvavarastoja, eli niitä kuuluisia jenkkakahvoja.

Yhdistettynä säännölliseen liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon Proactol auttaa takuuvarmasti saamaan sellaisen terveen ja kauniin hoikan vartalon josta kaikki ihmiset haaveilevat – nopeasti ja pienellä vaivalla.

Proactolin toimintaperiaate ja kliinisten tutkimusten tulokset

Haastattelututkimukset osoittavat että Proactol kuuluu niihin harvoihin laihdutustuotteisiin, jotka saavat vuodesta toiseen pääasiassa positiivista palautetta, mikä todistaa että tuote todella toimii.

Siirry Proactolin tilaussivulle >>

Seuraavassa kuvassa on eritelty Proactolin toimintaperiaatetta:

Proactolin on todettu useissa tutkimuksissa vähentävän rasvan imeytymistä reilusti. Esimerkkejä tutkimuksista englanninkielisessä taulukossa:

Sen lisäksi että Proactolin on todistettu toimivan painonpudotuksen apuna tehokkaasti ja ilman sivuvaikutuksia, sisältää tuote täyden rahat takaisin –takuun, jos et olekaan täysin tyytyväinen sen antamiin tuloksiin, joten tilaaminen on täysin riskitöntä.

Proactol mediassa

ANY CHARACTER HERE

Koska Proactol on niin toimiva ja tehokas painonpudotusmenetelmä, on se luonnollisesti saanut runsaasti palstatilaa maailmalla eri medioissa. Ulkomaalaisista lehdistä ja muista medioista esimerkiksi Forbes, InformationWeek, The New York Times, Esquire ja AOL ovat esitelleet Proactolia, puhumattakaan Iso-Britannian suosituimmasta lehdestä, the Telegraphista, jonka mukaan Proactol oli viiden parhaan laihdutuskeinon joukossa vuonna 2008.

Siirry Proactolin tilaussivulle >>

Keskustelua Proactolista suomalaisilla keskustelupalstoilla

Muiden käyttäjien puolueettomat kertomukset ovat yleensä se varmin tapa selvittää, onko jokin tuote oikeasti sen arvoinen mitä mainoksissa sanotaan, joten seuraavassa on poimittu suomalaisilta keskustelupalstoilta kommentteja Proactoliin liittyen:

Olen itse taistellut pitkään paino-ongelman kanssa, kaikenlaiset dieetit ja poppakonstit on tullut kokeiltua. Ongelmana oli, etten kestänyt sitä ainaista nälän tunnetta. Jos kävi kuntoilemassa, jälkeenpäin oli aina nälkä eikä nukkumaan meno onnistu ainakaan minulta tyhjällä vatsalla.

Eräs kaverini kertoi syksyllä kokeilleensa “lääketieteellistä lähestymistapaa” paino-ongelmansa ratkaisuksi ensin jollain tohtori tolosen valmisteella ja sitten uudemmalla proactol nimisellä tuotteella, joka on käsittääkseni eräänlainen rasvansitoja. Tuo proactol oli auttanut kaveriani ihan selkeästi, hän oli hoikistunut silmissä sitten viime tapaamisen (ei ollut vielä mikään riuku, mutta edistys oli kuitenkin huima, sillä lähtöpaino oli hänellä ollut varsin suuri).

Päätin itsekin kokeilla, kun ajattelin että ei siinä mitään menetä jos ei mitään voittaisikaan, kun valmisteella vielä sattuu olemaan rahat takaisin- takuu toimivuudestaan (jos kilot eivät lähde, saa rahansa takaisin viimeistä penniä myöten). Tähän saakka on sujunut tosi hyvin, useampi kilo on jo tippunut ja tuntuu että kohta jaksan alkaa kunnolla kuntoilemaan, jolloin prosessi luultavasti vain kiihtyy! Ihanaa matkata kohti kesää jatkuvasti kevyempänä!!

(keskustelu.suomi24.fi)

Proactol toimi itselläkin kuin häkä, meni tosin jonkun aikaa että tohdin “alistua” mihinkään tuotteisiin.. Mutta itsellä lähti tähän mennessä 2 kuukaudessa hieman yli 10 kiloa, ja pelkästään Proactolilla – sen enempää kuin ennenkään en joutanut kuntoilemaan.

(keskustelu.suomi24.fi)

itekki testasin tota joskus ehkä vuosi sitten, ostin satsin ja hyvin toimi. toki siihen lisäksi aloin liikuntaa harrastamaan aika paljon mutta uskon kyllä että tuolla oli vaikutusta aika reilusti, tippui monta kiloa parissa kuukaudessa. ainoa hankaluus vaan koittaa muistaa aina kantaa mukana tabletteja että pystyy ottamaan ruoan jälkeenjos on esimerkiksi ulkona syömässä lounasta työporukalla.

(keskustelu.suomi24.fi)

nyt on lähtenyt 6 kiloa. Ei taida enää olla pelkkää nestettä. Vyötäröltä lähtenyt 8 cm ja mahan kohdalta 11 cm. En ainakaan ensitilassa olisi palauttamassa tabuja, vaikka niillä palautusoikeus onkin, tosin vasta 120 päivän kokeilun jälkeen.

(keskustelu.plaza.fi/ellit)

Mainio tuote hieman hintava mutta minä kyllä tykkään kovasti ja tuntuu toimivan, mahtava mennä kevättä kohti kevyemmällä ololla !

(keskustelu.plaza.fi/ellit)

No nyt olen melkein kuukauden napsinut proactoleja 2-4 kpl päivässä enkä ainakaan vielä ole niitä palauttamassa. Paino putoaa hissukseen. Pari kiloa on jo mennyt. Parin viikon käytön jälkeen huomasin, että nälkä on jotenkin hävinnyt. Tietysti tulee nälkä jos ruokaväli venyy liian pitkäksi, mutta koko ajan ei tee mieli jotakin ja monesti illalla huomaan, että ei tee mieli syödä mitään enää illalla. Aloin viime viikolla pitää ruokapäiväkirjaa nähdäkseni, paljonko syön. Ruokamäärä on aika helppo pitää 1400 kcal:ssa, aikaisemmin meni helposti enemmän jos ei rajoittanut. Toivon että tämä jatkuu näin ja sujuu näin helposti. Ikää on jo niin paljon, että en jaksa mitään kitukuureja ja tälläinen piolen kilon viikkovauhti tuntuu sopivalta. Jaksan liikkuakin aika paljon, mutta se johtuu todennäköisesti kunnon parantumisesta.

(keskustelu.plaza.fi/ellit)

Kuten keskustelupalstojen kommentit osoittavat, tuote todella toimii ja sen kokeileminen on täyden palautusoikeuden takia täysin riskitöntä, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä markkinoiden suosituinta ja tehokkainta laihdutustuotetta.

Siirry Proactolin tilaussivulle >>