Saturday, October 23, 2021

Super Quick


Super Quick tarjoaa nyt tervetuliaispaketin hintaan 0,60 € + posti- ja lähetyskulut 3,00 €.

Siirry Super Quickin suomenkielisille tilaussivuille >>

Kiinnitä Super Quick laastari ja laihdu

ANY CHARACTER HERE

super quickSuper Quick laihdutuslaastari on ääretömän helppokäyttöinen ja tehokas apu laihdutukseen. Kun haaveilet hoikasta ja sutjakasta vartalosta, kiinnität vain laastarin ja annat sen vaikuttaa.

Super Quick laihdutuslaastarilla olet kuurilla 24 tuntia vuorokaudessa. Laastarin ansiosta rasvanpoltto tehostuu kaikessa mitä teet; lenkkeillessä, salitreeneissä, jumpassa, televisiota katsellessa tai työskennellessä.

Mihin Super Quick laastarin vaikutus perustuu?

ANY CHARACTER HERE

Super Quick toimii samalla tavalla kuin nikotiinilaastarit. Tässä tapauksessa et tosin halua päästä eroon nikotiinista, vaan kiloistasi.

Super Quick lisää rasvanpolttoa, sillä se on preparoitu merilevän uutteella ja se sisältää paljon jodia, joka stimuloi aineenvaihduntaa. Palaminen lisääntyy ja kilot häviävät. Tuote sisältää myös guarana energia-ainetta joka saa olosi terveeksi ja mielesi pirteäksi laihduttaessasi.

Käytä Super Quick laastaria 14 päivää kerrallaan

ANY CHARACTER HERE

Body Quick laastaria käytetään 24 tuntia vuorokaudessa ja laastari vaihdetaan päivittäin uuteen. Kiinnitä laastari pesun jälkeen vartaloosi ja vaihda laastarin paikkaa päivittäin jotta iho ei ärsyynny. Huolehdi että  iho on kuiva kohdasta johon laastarin asetat.

Kun laastaria on käytetty 14 päivää, tulee pitää 14 päivän tauko. Tämän jälkeen kuuri voidaan toistaa. Tauko on tärkeää pitää, jotta et tottuisi liian helppoon painonpudotukseen ja ryhtyisi syömään enemmän.

Testaa Super Quick laastari todella edullisesti 14 päivän ajan

ANY CHARACTER HERE

Super Quickillä on nyt tarjous, jossa saat tervetuliaispaketin hintaan 0,60 € + posti- ja lähetyskulut 3,00 €. Et sitoudu jatkamaan tilausta vaan voit aina perua sen. Kun jatkat tilausta saat 4 viikon kuluttua 8 viikon kuuriin (28 kpl) laastarit hintaan 44 euroa.

Siirry Super Quickin suomenkielisille tilaussivuille >>