Saturday, October 23, 2021

VitalCarb


Nyt voit testata VitalCarb laihdutuslääkettä 2 viikon ajan edulliseen hintaan 1,90 euroa ja postimaksu 3,90 euroa.

Siirry VitalCarbin suomenkielisille tilaussivuille >>

VitalCarb estää tehokkaasti hiilihydraatteja imeytymästä elimistöön

ANY CHARACTER HERE

Vital CarbVitalCarb on erinomainen ratkaisu painonpudotukseen, halusit sitten pudottaa muutaman kilon tai huomattavasti enemmän. VitalCarb sopii kaikille, mutta ennen kaikkea se on ratkaisu henkilöille, joiden on ollut aina vaikea vähentää hillihydraatteja ruokavaliostaan. Jos nautit mielelläsi pastaa, riisiä, perunaa ja leipää sekä tykkäät myös herkutella makealla, on VitalCarb ratkaisu.

VitalCarb estää jopa 66% nauttimistasi hiilihydraateista imeytymästä elimistöön ja auttaa siten painonpudotuksessa. VitalCarb on tehokas apuväline painonpudotuksessa, parhaisiin tuloksiin pääset kun yhdistät VitalCarbin säännölliseen liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon.

Miten VitalCarb toimii?

ANY CHARACTER HERE

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että VitalCarb estää jopa 66% normaaliaterian sisältämistä hiilihydraateista imeytymästä. Hiilihydraattinen ravinto vaikuttaa painoon huomattavasti ja jos et kuluta hiilihydraatteja, ne muuttuvat elimistössäsi rasvaksi. VitalCarb estää osan hiilihydraatteja imeytymästä ja ne poistuvat elimistöstäsi luonnollisesti.

VitalCarb sisältää Glycolite™, glykoproteiiniyhdistettä joka vähentää ravinnon sisältämien hiilihydraattien imeytymistä. Haiman erittämä amylaasi normaalisti pilkkoo hiilihydraatteja. Vital Carb vähentää amylaasin aktiivisuutta ja vaikuttaa tällä tavalla myös glukoosin imeytymiseen. Elimistöön varastoituu vähemmän rasvaa, minkä seurauksena paino laskee.

VitalCarb laihdutuslääkettä otetaan 1-2 tablettia vuorokaudessa  juuri ennen ateriaa.

VitalCarb on turvallinen ja tehokas tapa laihduttaa

ANY CHARACTER HERE

VitalCarb on yksi markkinoiden ensimmäisiä hyväksyttyjä lääkinnällisiä hiilihydraattien estäjiä, joilla ei ole tunnettuja vahingollisia sivuvaikutuksia. Sen turvallisuus ja teho määritellään EU:n lääkinnällisistä laitteista annetun direktiivin 93/42/ETY puitteissa, ja siksi näitä tuotteita saadaan myydä apteekissa.

VitaCarb auttaa pudottamaan painoa:

  • estää 66% hiilihydraateista imeytymästä elimistöösi
  • alentaa verensokeritasoasi
  • auttaa vähentämään ruokahaluasi
  • se testattu huolellisesti ja on todistetusti turvallinen ja tehokas

Testaa VitalCarb laihdutuslääkettä 2 viikon ajan edullisesti!

ANY CHARACTER HERE

Kun liityt VitalCarb jäseneksi voit testata VitalCarb laihdutuslääkettä 2 viikon ajan edulliseen hintaan 1,90 euroa ja postimaksu 3,90 euroa.

Kun päätät jatkaa jäsenyyttäsi saat joka kuukausi uuden VitalCarb-toimituksen suoraan kotiisi jäsenhintaan 39,00 euroa ja postimaksu 3,90 euroa. Voit lopettaa tai keskeyttää jäsenyytesi milloin tahansa.

Siirry VitalCarbin suomenkielisille tilaussivuille >>

Ota 1-2 tablettia juuri ennen ateriaa