Saturday, October 23, 2021

VitalSlim


Testaa VitalSlim 2 viikon ajan vain 1,90 euroa ja postimaksu 3,90.

Siirry VitalSlimin suomenkielisille tilaussivuille >>

VitalSlim vähentää rasvan imeytymistä kehoon

ANY CHARACTER HERE

VitalSlimVitalSlim on luonnollinen, turvallinen ja tehokas laihdutuslääke, joka auttaa sinua karistamaan ylimääräiset kilot kehostasi. VitalSlimin avulla saat hoikemman vartalon ja kevyemmän olon.

VitalSlim on EU:n lainsäädännön mukainen CE-merkitty lääkevalmiste, joka sitoo jopa 28 prosenttia käyttämästäsi ravintorasvasta aiheuttamatta minkäänlaisia ruoansulatusvaivoja.

Mihin VitalSlim laihdutuslääkkeen teho perustuu?

ANY CHARACTER HERE

VitalSlim on kasvipohjainen patentoitu kaktusuute, jonka on kliinisesti todistettu sitovan rasvaa ja rajoittavan sen avulla kehon rasvan imeytymistä kehoon ruuansulatusta heikentämättä. VitalSlim sitoo jopa 28 % tavallisen aterian sisältämästä rasvasta. VitalSlim imee vatsalaukussa olevat ravintorasvat, jotka eivät imeydy ohutsuolessa vaan poistuvat kehosta.

VitalSlim on turvallinen, tehokas ja se sopii kaikille, jotka haluavat laihduttaa ja saada hoikemman vartalon. VitalSlimin ei ole todettu aiheuttavan allergiaa. Se on tiukan laatu- ja standardisointiprosessin alainen ja se soveltuu vegetaarista ja vegaanista ruokavaliota noudattaville.

VitalSlim vähentää syömishalukkuutta, sillä se sisältää viskoosisen liukenevan kuituaineksen, joka turpoaa ja hidastaa vatsalaukun tyhjentymistä. Samalla se ehkäisee verensokerin huimaa nousemista.

VitalSlim hillitsee ruokahalua, sillä viskoosinen kuitumassa sekoittuu ruokaan ja maha-ja suolikanavan tyhjentyminen hidastuu. Tämän ansiosta kylläisyyden tunne kestää pidempään ja vähentää ruokahalua.

Auttaa alentamaan veren kolesterolitasoa vähentämällä ruuan sisältämän kolesterolin imeytymistä ja sitomalla sappihappoja. Rasvojen pilkkoutuminen edellyttää sappihappojen läsnäoloa.

Miten VitalSlim laihdutuslääkettä käytetään?

ANY CHARACTER HERE

VitalSlim lääketabletteja nautitaan 2 tablettia kerrallaan 2-3 kertaa päivässä. Tabletit tulee nauttia rasvapitoisen aterian yhteydessä. Tabletit niellään kokonaisina veden kanssa.

VitalSlim todella toimii, sillä se

 • sitoo ravintorasvoja
 • vähentää näläntunnetta
 • vähentää ruokahalua
 • vähentää veren kolesterolitasoa
 • Testaa VitalSlim -tuotetta nyt 2 viikon ajan edullisesti!

  ANY CHARACTER HERE

  VitalSlim tarjoaa loistavan edun kaikille jotka liittyvät VitalSlim jäseneksi. Ensimmänen pakettisi on vain 1,90 euroa ja postimaksu 3,90 euroa. Tämä paketti riittää kahden viikon kuuriin. Tämän jälkeen saat joka 4. viikko VitalSlim -tuotteen suoraan kotiisi jäsenhintaan 39,00 euroa ja postimaksu 3,90 euroa. Jäsenyyden voi keskeyttää tai lopettaa milloin tahansa.

  Siirry VitalSlimin suomenkielisille tilaussivuille >>